fbpx
Моята количка

Нямате артикули в количката.

На крачка от вечността…
0.00 лв. 0


Личните данни – трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка на пратка, адрес за кореспонденция, телефон за връзка, актуален e-mail , които потребителите доброволно и по собствено желание изпращат до сайта www.diulgerian.com при своята регистрация са под закрила на Закона за защита на личните данни. При направена поръчка на сайта, Електронния магазин предоставя на куриерска фирма Спиди адрес за доставка, Име и Телефон за връзка с получателя за коректно изпълнение на доставката.

www.diulgerian.com не носи отговорност за данните, събирани и съхранявани от куриерските служби.

Потребителите на www.diulgerian са съгласни с факта, че Електронния магазин обработва личната информация, но без право да я разпространяват, разгласяват, предоставят или преотстъпват на трети лица по никакъв повод, освен в случаите, когато се изисква от оправомощените органи и в съответствие с българското законодателство.

Когато осъществявате достъп до www.diulgerian.com автоматично, се записват някои общи и не лични данни – използван интернет браузер, IP адрес, брой посещения, средно прекарано време в сайта, разгледани страници. Тази информация сама по себе си не може да идентифицира конкретно лице и се използва само с диагностична, статистическа цел, за поддръжка на функционалността и оптимизиране на сайта ни. Вашите данни не се обработват повече, нито се предават на трети страни.

Всеки регистриран потребител има право да поиска изтриване на въведените от него лични данни. Това е възможно чрез писмено известяване на: preobrazena@gmail.com