fbpx
Моята количка

Нямате артикули в количката.

На крачка от вечността…
0.00 лв. 0

Общи условия за ползване на електронен магазин www.diulgerian.com

Общи условия
1.1.С потвърждаването на поръчка в онлайн системата на www.diulgerian.com декларирате, че сте съгласни с общите условия за продажба на продукти, описани на тази страница.

1.2. Продуктите, обект на продажба в сайта са: „Преобразена” Книга Първа, „Преобразена” Книга Втора, „Преобразена” Книга Трета и Трилогия „Преобразена”, т.е. общо четири броя Продукти.

1.3. Електронният магазин дава право на потребителите да разглеждат и използват всички публикувани на сайта материали само за лична употреба. Потребителите трябва да спазват и се съобразяват с всички авторски права. Не се разрешава материалите от Електронния магазин да се променят по никакъв начин, да се разпространяват публично, да бъдат копирани или да се раздават за каквато и да обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в Електронния магазин материали в други сайтове е забранена.

1.4. При липса на складова наличност от заявения продукт, в рамките на работния ден, следващ подаването на поръчката, онлайн магазинът ще уведоми потребителя за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или обаждане на телефонен номер. В тези случаи потребителят има право да се откаже от подадената поръчка или да поръча друг, наличен продукт.

1.5. Основните характеристики на продуктите са описани в страницата за представяне на съответния продукт.

1.6. Цената на продуктите е изписана на страницата за представяне на съответния продукт.

Условия за получаване на продукти
2.1. Всички продукти, показани на страницата www.diulgerian.com, може да получите и на място: гр. Бургас, ул. Александровска 12, ет. 4, но само при условие, че имате предварителна поръчка и потвърждение от наш сътрудник не по-късно от 1 ден преди желаното от Вас време за получаване на продуктите .

2.2. С оглед безпроблемно доставяне на поръчките електронния магазин работи с куриерска фирма Спиди, но си запазва правото да замени куриерската фирма с други спедиторски фирми или да не използва услугите на тези фирми.

2.3. Условията за доставка са описани допълнително на сайта. Ако желаете да получите своите продукти чрез друг вид куриерски и/или пощенски услуги за ваша сметка и на собствена отговорност, може да се свържете с нас чрез телефонен разговор, за да уточним детайлите около изпращането.

2.4. Електронния магазин www.diulgerian.com не носи отговорност за забавяния на доставките в следствие на природни бедствия, поредици от празнични неработни дни, забавяния в логистиката, зависещи от фирмите, предоставящи спедиторски услуги, грешни данни за доставка от страна на получателя и/или невъзможност на куриера да се срещне с получателя.

2.5. Задължително условие от Ваша страна е да предоставите пълна и точна информация за адреса на получателя, както и телефон / e-mail за връзка с него и Вас.

2.6. В случай на отсъствие на получателя на посочения адрес в уговореното време пратката може да бъде доставена на негов колега (при доставка в офис, магазин и др.), роднина (при доставка в дома), рецепция (при доставка в хотел) а при липсата на опция за доставка пратката ще бъде върната.

Електронният магазин www.diulgerian.com има право:
3.1. Да променя, премахва или допълва настоящите общи условия, едностранно без да предупреждава потребителите.

3.2. Да променя цени, количества, начин за плащане и доставка, както и дизайна и технологията на сайта, без за това да се дължи предварително известяване.

3.3. Да прави намаления на цените. Да променя стойността на единичните продукти.

3.4. Да спре или изтрие информацията за даден продукт или на дадена категория по своя преценка.

Право на отказ на продукти. Рекламации
4.1. Всеки потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от поръчания продукт в рамките на 7 работни дни, считано от датата на получаване, в случай, че не е ползван, не е нарушена целостта на опаковката , че е във вида в който е получен и условията по чл.55 от ЗЗП. В случай, че потребителят упражни правото си по чл.55 на ЗЗП, той следва да изпрати заявление за отказ и да върне продукта с ненарушена цялост и запазен търговски вид на адреса на магазина, от който е изпратена. Магазинът се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 15 дни от датата на която потребителя е упражнил правото си на отказ от продукта. Транспортните разходи по връщане на продукта са за сметка на потребителя.

4.2. При констатирани нарушения във външния вид на продукта, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

4.3. Рекламация има право да заведе само и единствено подателя (клиента) по дадена поръчка, рекламации от трети лица няма да бъдат вземани под внимание.

4.4. Рекламации, доведени поради действия или бездействия на клиента или получателя няма да бъдат разглеждани и Електронният магазин www.diulgerian.com не носи финансова отговорност.

Условия за работа със сайта
5.1. За да поръчвате продукти от страниците на www.diulgerian.com е нужно да предоставите валиден e-mail адрес и телефон за контакти, както и трите си имена. Тази информация няма да се споделя с трети лица, но може да бъде предоставена на органите на властта при законно изискване. Електронните адреси може да бъдат употребявани с цел уведомяване за промени във функционалността на сайта, при сериозни промени в продуктовата гама или за административни съобщения.

5.2. В процеса на покупки или чрез връзка с вас екипът www.diulgerian.com може да получи ваши лични данни. В интерес на добрата практика и с оглед защитата им ние не пазим база данни с тях, с изключение на включените в документи за покупка според изискванията на настоящото законодателство на РБ.

5.3. Екипът на www.diulgerian.com прави всичко възможно страницата да работи възможно най-добре, но не носи отговорност за временната или постоянна липса на достъп до нея. Забраните за достъп до страницата може да доведат до невъзможност за подаване или изпълняване на поръчки от сайта.

5.4. Възможни са проблеми при изпълняване на някои от функциите на страниците. Ако смятате, че при някое от действията ви в сайта сте попаднали на грешка, може да ни уведомите чрез имейл на: preobrazena@gmail.com.

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете Общи условия за ползване на електронен магазин www.diulgerian.com!

Приятно пазаруване!