fbpx
Моята количка

Нямате артикули в количката.

На крачка от вечността…
0.00 лв. 0

Моите книги

Фентъзи, епична сага (поредица)

Равновесие, книга първа

“Пророчески тайни, болезнени интриги между кралства, неочаквани съюзи между врагове, безскрупулни Богове, гладиаторски битки на арената, портали между световете…“

Човешкият свят Отвъд отдавна е арена на съперничество между неуморните войнствено настроени кралства и нашествениците от други светове. Демоните копнеят за всяка човешка душа и тяло. Маговете следват странната си доктрина и търсят по-скоро смъртта в окончателния й вид. Равновесните са инструмент в ръцете на жестоки Богове и носят проклятие над съдбата на смъртни и безсмъртни…

Единствената мечта на Равновесната Айра е да стане боец, но дори не притежава бойна дарба. И все пак… една случайна и болезнена среща я изпраща именно на арената, където започва да се обучава. Но съдбата й е преплетена с пророчеството на Оракула на маговете. Когато тя се примирява с ролята си в него, дали няма да е късно този свят да бъде спасен от прогнилата си същност?

Ес’таел – петият син на демонския крал на планетата Адем е най-възможния претендент за трона. И ако досега никой от кралския род не се е “прехвърлял” Отвъд, той е първият щастливец. Крие неимоверната си сила и външност зад дрехи и ментална защита. До къде ще стигне Пустинният принц в стремежа си да подчини вампирската раса на егоистичния копнеж да властва?

Зедкиел – харизматичният маг без категория се прехвърля Отвъд като хибриден маг и бързо се издига до Императорския двор: придобива способностите на Боен маг и уменията на могъщ телепортатор. Ще намрази ли себе си и религията? Какво ще е склонен да жертва, когато залозите са поставени на масата?

Три същества, разделени от време и пространство, предстои да се съберат в могъщ триумвират.

“Най-страшно е да погледнеш смъртта в очите на безсмъртно същество… “

Книги
Книги
Първа книга

Добре дошли в кървавия свят на Претендентката Диана!

Първата книга от трилогията ще ви потопи в алтернативен, жесток свят и единствения шанс да оцелеете е да следвате плътно г-ца Василева. Тя не изпитва страх. Не плаче. Не търси любовта. Избягва конфликти.

Но съдбата й е отредила друго. Защото тя е наследничка на свръхраса човеци. Ще възстане срещу инвънземна раса, намесила се в еволюцията на homo sapiens. Ще разбие целия им добре скроен план за нея и такива като нея.

Ще открие истинската роля на религията. Ще се научи да се бие. Да убива дори. Ще краде. Ще лъже. Ще изгаря от страст.

Някъде там, във времето, от първата й среща с вампир до момента на преобразяването й, дали ще намери СЕБЕ си?

Книга втора

Това е продължението на нейната ИСТОРИЯ

Тази на студентката Диана Василева. Смело момиче, което се оказва на неправилното място, в неправилното време…

Тя вече знае, че не е обикновена и се е примирила с този факт.

Но ще се примири ли с неправдата? С кръвта, която се пролива между същества с еднакви гени и близък мироглед?

Колко сила й е нужна, за да възстане срещу най-могъщите измежду нашествениците? Ще се осмели ли въобще или ще се покори?

Враговете лесно стават приятели. А приятелите вече са врагове…

Налудничаво, нали?

И все пак, Диана, която вече се е сдобила с титла, сякаш не вижда основната опасност пред себе си – че е на път не само да загуби разсъдъка, но и сърцето си. Ще го даде ли на правилния мъж?

Прочетете вълнуващото продължение на „Преобразена“!

Книги
Книги
Книга трета

„Бях отново спасена. Нима някой се е съмнявал в неограничените ми възможности да надихтрявам винаги смъртта?

Гледах тавана вече повече от час. Сънят не идваше. Беше ли ми притрябвал сън? Не. Моите сънища обикновено завършват с отоци и кръв. Всъщност не знаех тогава, че те са част от „генетичното ми богатство“.

Спомените от изминалите почти две години, откакто света престана да бъде такъв, какъвто уж изглежда, ме нападнаха като рояк досадни мухи, от които имаше само едно спасение: ликвидиране. За жалост миналото и свързаните с него спомени бяха неотменна част дори и на същество като мен и никой не беше в състояние да ме отърве от тях. Колко лесно би било, да съм обикновен човек. Всъщност дефиницията е сложна.

Те бяха ми отнели всичко.

Семейството, приятелите, религията, правото на избор, накрая и кръвта ми….

Но сега като се замисля от позицията на новото си Аз, от позицията на невероятната сила, която притежавам, може би избора е само идея, която някой по-висшестоящ ти подхърля като кокал, а ти я захапваш.

Мога да прочета мислите им като отворена книга, мога да ги убия само със силата на мисълта си, мога да контролирам дори емоциите им. Всъщност има много малко неща, които не мога да им причиня … засега.“

Разтърсващият финал на трилогията „Преобразена“

Вижте повече във фейсбук страницата на Преобразена

Еротичен трилър с елементи на фантастика

"Ще пирувам с кръвта ти"

Роман на крайностите. Изживяване, което може да е толкова горчиво, колкото и прекрасно.

Мия Джероу и Самуел Георгиев са антигероите в една антиутопична Америка. Действието се развива през 2096 год, в град-копие на Ню Йорк. Тя е ФБР агент, с особен статут и е решена да превърне живота на Самуел в ад, преди да го предаде на бюрото. Той е учен, отдал се на науката, но и на дрогата и престъпния свят.

Техният сблъсък е предначертан. Те ще воюват с оръжия и с плътта си. Ще се нараняват до смърт. Ще кървят.

Страстта им ще ги обрече на провал. Те не могат да бъдат заедно, защото са врагове.

Има ли място в този варварски свят въобще за ЛЮБОВ? Дори и извратена и тъмна?

Прочетете историята на Мия и Самуел и открийте сами!

Още може да прочетете във фейсбук страницата на

„Ще пирувам с кръвта ти“

Книги

Бъдете вечни!

Ваша Деси
Книги
Книги